Boks-event

Boks-event “Fly me to the moon” (europese titel kwalificatie gevecht).

Ik mocht voor dit leuke project de grime verzorgen.
3 acteurs, waaronder oud en regerend wereldkampioenen boksen mocht ik grimeren.

De grime voor 1e acteur voor de 1e scène was alsof hij al helemaal afgetuigd was. Hiervoor heb ik een aantal sfx producten gebruikt om blauwe plekken en stukjes opengescheurde huid te simuleren. Hierbij kun je denken aan een blauw oog met alcohol based makeup en opengescheurde plekken boven het oog en de wenkbrauw met siliconen sculpgel.

De tegenstander van de 1e acteur ging door naar de volgende ronde, maar heeft bij de 1e ronde wel een paar fikse klappen gekregen. Ik moest hem bijwerken met wat blauwe plekken zodat hij de 2e ronde tegen de 3e acteur kon starten.

In deze 2e ronde slaat hij de 3e acteur een blauw oog, wat ik wederom ook weer met mijn alcohol based pallet heb gemaakt, en geeft de 2e acteur de 3e acteur een flinke kaakslag. Dus de 3e acteur kreeg naast zijn blauwe oog ook een blauwe plek op zijn kaak.

De 3e acteur maakt in deze 2e ronde een comeback en raakt de 2e acteur tegen zijn oog waar ik vervolgens, tussen de opnames door, een huidscheur op heb aangebracht. Ook dit heb ik weer met alcohol based make up en siliconen sculpgel gemaakt.

En tot slot slaat de 3e acteur de 2e acteur K.O. hierbij hebben we een bloedscène opgenomen. Ik mocht de 2e acteur vol bloed bijgrimeren en moest voor de eindslag ook bloed uit zijn mond laten komen , wat hij vervolgens kon laten druipen.

En dit was het einde van het filmpje. Ik heb echt enorm van deze dag genoten en vind dit een van mijn leukste projecten tot nu toe!!!
En kom op nou, welke 17-jarige jongen kan zeggen dat hij 3 grote en goede boksers met vele titels blauwe plekken en verwondingen heeft aangebracht HAHAHA.

 

Acteurs:index51a

  • Sergio Wielzen (acteur 1)
  • Cedrick Copra (acteur 2)
  • Josemir Poulino (acteur 3)

Bedankt voor het lezen van mijn blog en graag tot de volgende keer!

Copyright © 2020 Yerenco's Grime
top
Yerenco's Grime